About us

Hunt Your Dream

De wereld wordt een stuk mooier als meer mensen zelfbewust zijn, hun hart volgen en hun droom leven. 

Het is onze droom om jou te inspireren ‘To Hunt Your Dream’. Ga met ons mee op droomreis, ontdek jouw verborgen schatten en ontketen jouw innerlijke kracht.

We begeleiden je tijdens iedere stap en ondersteunen je door middel van onze Hunt Your Dream App en het Groeiplatform. Wij geloven dat liefde aan de basis ligt van alle groei. Als je met ons meegaat op deze reis behoor je direct tot de exclusieve wereldwijde tribe van Dream Hunters die meer liefde en licht brengen in deze wereld.

Veel plezier, go Hunt Your Dream & unleash your inner power!

The Dream Team

Menco Erenst

Founder

Je droom leven, is simpelweg iets dat ik iedereen gun. Ik ben gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling en groei. Mijn levensmissie? Een miljoenenpubliek inspireren om hun hart te volgen en bewust te kiezen voor een leuk, gezond en gelukkig leven. Om zo met elkaar positieve veranderingen te brengen in deze wereld. 

Kiezen voor levensgeluk is lang niet altijd even vanzelfsprekend. Het kost veel energie en wilskracht om een andere en onbekende weg in te slaan. Ik vertrouw erop dat de App jou inspireert om keuzes vanuit je hart te maken. En dat het je een houvast biedt om de beste versie van jezelf te worden. 

Veel liefde & geluk! 💚

Linkedin

Daniël Ouwendijk

Developer

Mijn taak als Developer van de App Hunt Your Dream is om iedere gebruiker een geweldige gebruikerservaring te bieden. Hoe meer mensen blij zijn met de App, hoe blijer ik word. De App is een prachtige manier om deze missie te laten slagen.

Onbewust stimuleert de App mij ook om het maximale uit mijn eigen leven te halen. Ik ben hierdoor een stuk zelfbewuster gaan leven en volg mijn hart. Als het voor mij werkt, werkt het ook voor jou. Download de App en laat ons weten wat je ervan vindt. 🤗

LinkedIn

Djano Zoeteweij

Marketeer

Als Marketeer krijg ik een glimlach op mijn gezicht als ik me bezighoud met onze App en het Platform. Het gedachtegoed en het besef dat ik anderen help, spreekt mij heel erg aan. Ik leef er zelf ook echt naar en ben dagelijks bezig met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. Iedere dag leer ik nieuwe dingen en ga ik nieuwe uitdagingen aan.

Mijn ambitie? Anderen inspireren om het beste uit hun leven te halen en hun droom te kunnen leven.

Mijn droom? De wereld een beetje beter maken. 😊

LinkedIn

Blijf op de hoogte

 Facebook  Instagram  Linkedin  Whatsapp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief