App HUNT YOUR DREAM

MAKE YOUR DREAM COME TRUE

Herken je dat verlangen om vol van het leven te genieten? Om alles eruit te halen wat erin zit? Om je droom te realiseren? Of dit nu gaat om het vinden van de liefde van je leven. Het verminderen van je stress of angstgevoelens. Het realiseren van zakelijk succes. Het leiden van een gezond leven. Of zelfverzekerd in je schoenen staan. 💪

Niets hoeft je in de weg te staan om jouw ultieme doel te realiseren. Helaas gaat dit niet vanzelf. Durf jij het aan om kritisch aan jezelf te werken? Om van jouw droom werkelijkheid te maken? 🤗

Twijfel niet. Download de gratis app Hunt Your Dream. Jouw online virtuele coach voor meer: ​​zelfvertrouwen, geluk, mentaliteit, gezondheid, carrière, focus, slaap en liefde. 🎯

Wat je droom ook is, Hunt Your Dream begeleidt je op weg naar je doel. 🚀

Go Hunt Your Dream & Unleash Your Inner Power!

"Al onze dromen kunnen uitkomen als we de moed hebben om ze na te jagen"  Walt Disney

Download the Hunt Your Dream App!

  Apple Store  Android

HUNT YOUR DREAM, DÉ ZELFONTWIKKELING APP

Hunt Your Dream toont je dagelijks de progressie van jouw persoonlijke groei en de realisatie van je droom.

Werk maken van een gezond en gelukkig leven is een dynamisch en continue proces. Daarom leggen we alle relevante gebeurtenissen automatisch voor je vast in een online dagboek. Uiteraard kun je jouw journal zelf verder bijhouden en foto's toevoegen. 📖

"You will never change your life until you change something you do daily: The secret of your success is found in your daily routine."

John C. Maxwell

Creëer jouw Moodboard

Om je persoonlijke ontwikkeling verder te stimuleren, kun je binnen Hunt Your Dream gebruik maken van diverse online moodboards. Hier kun je jouw favoriete foto’s en afbeeldingen in een collage plaatsen. Ieder sfeerbord helpt je om datgene te creëren wat je wenst en waarin je wilt groeien. 📸

Visualisatie is niet alleen een krachtige manier om je doelen te bereiken. Maar je verbeeldingskracht verbindt je met alles wat je wilt. Go Hunt Your Dream! 🎯

UNIEKE LIVE CHAT VOOR AL JE PERSOONLIJKE VRAGEN!

Het kan voorkomen dat je nog met een brandende vraag zit. Een vraag die bovendien hoogstpersoonlijk is en waarop je discreet antwoord wilt hebben. Natuurlijk hebben wij hier aan gedacht.

Onze Self-Improvement App heeft een unieke Live Chat. Stel dus gerust je vraag en een van onze collega's helpt je graag verder met de beantwoording van jouw persoonlijke vraag! 🤗

Onze Live Chat is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur. 📱

Download the Hunt Your Dream App!

  Apple Store  Android

App op basis van wetenschappelijk onderzoek

De App Hunt Your Dream is een simpele maar uiterst effectieve tool die je inspireert om een gelukkiger persoon te worden. De achterliggende methodes om je doelen, je droom en een gelukkiger bestaan te kunnen realiseren, zijn alles behalve zweverig. Sterker: het fundament van de App en de achterliggende principes zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. En zo nu en dan op zaken die allang common sense zijn.

Sleutel tot jouw geluk

Waar het op aankomt, is dat je de theorie in de praktijk weet te brengen. Geef niet op, maar blijf vasthouden aan wat je echt wenst te manifesteren in je leven. De sleutel tot jouw succes? Waak over de continuïteit en heb een rotsvast vertrouwen in jezelf! Geef niet op! En denk eraan: alles wat jouw doel in de weg staat, wordt de weg! Neem afscheid van saboterende gewoonten. En geef het de tijd die nodig is. Houd er rekening mee dat het je gemiddeld 66 dagen kost om jezelf een nieuwe gewoonte eigen te maken (dit heet neuroplasticiteit). The joy of gaining money vs. the pain of losing that same amount. Kahneman, D. / Tversky, A. (1979): Prospect Theory. An analysis of decisions under risk, in: Econometrica.

Alles wat de moeite waard is, kost nu eenmaal moeite!

Dagelijkse routine is een must

Voor een optimaal resultaat bevelen we je aan om de App dagelijks te gebruiken. Geluk is niet een kwestie van toeval, maar iets dat je stap voor stap kunt leren. En waarbij je zelfs na verloop van tijd sprongen kunt maken. De App werkt op dezelfde manier. Zodra je een Groeithema hebt gekozen, word je stap voor stap begeleid om je doel te kunnen realiseren. Het enige wat je hoeft te doen, is een dagelijkse routine te ontwikkelen waarin je werk maakt van jouw persoonlijke groei. Maar wees gerust, jouw intelligente dagboek helpt je hierbij.

“Success is nothing more than a few simple disciplines, practiced every day.”  Jim Rohn

Slimme vragen leiden tot waardevolle antwoorden

Jezelf (een beetje) beter leren kennen? Goede vragen zijn de basis voor het verkrijgen van de juiste inzichten en antwoorden over jezelf. En dat is nu precies hoe de App Hunt Your Dream werkt. Ieder Groeithema bevat slimme en prikkelende vragen. Je wordt regelmatig getriggerd om stil te staan bij niet alledaagse vraagstukken, die jou juist waardevolle inzichten verschaffen. Zelfreflectie, zelfbewustwording en uit je comfortzone stappen, brengen jou dichter bij jouw einddoel. 

“To get to know yourself a little, you need to study yourself a little.”  Iwan Sergejewitsch Turgenew

Het hebben van een droom geeft betekenis aan je leven

Persoonlijke ontwikkeling is een continu proces. Een mooie ontdekkingsreis waarvan je ieder moment van de dag kunt genieten. Natuurlijk is het belangrijk om een doel voor ogen te hebben. Daarom kies je vooraf een Groeithema, maar het gaat uiteindelijk om de manier waarop jij jouw route aflegt. Met jouw einddoel of droom voor ogen, maak jij dagelijks keuzes om hier te komen. Leef in het nu en vier iedere dag je successen.

Het gaat er dus niet om dat je alleen maar gelukkig kan worden door het bereiken van jouw stip aan de horizon. Het hebben van een droom alleen al, geeft voldoening. Het maakt gelukstofjes in je vrij en het geeft betekenis aan je leven. Het maakt je leven dus waardevol en het maakt je gelukkig.

"A person's success in life can usually be measured by the number of uncomfortable situations he or she is willing to have."  Tim Ferris

Toepassing van positieve psychologie

De positieve psychologie neemt positieve emoties, positieve krachten en positieve gedachten als vertrekpunt om positiever en daarmee gelukkiger in het leven te kunnen staan. Door aandacht te geven aan je positieve emoties, versterk je jouw creatieve denken en jouw persoonlijke groei. Binnen de App komen de toepassingen van positieve psychologie onder andere terug bij het uitspreken van intenties, positieve affirmaties en het uiten van dankbaarheid.

Wist je dat een positieve mindset jouw levensduur significant kan verlengen?

De samenhang tussen iemands positieve houding en zijn levensverwachting is overduidelijk aangetoond in de zogenaamde ‘nonnen studie’. A positive attitude increases life expectancy. Danner, D. Danner/Snowdan, David A. / Friesen, Wallace V. (2013): Positive Emotions in Early Life and Longevity. Findings from the study, In: Journal of Personality and Social Pschology, 80th Edition.

 

“You, and only you, are ultimately responsible for who you become and how happy you are.”  Rachel Hollis

 

“Change your thoughts and you can change your world.”  Norman Vincent Peale

Ontwikkel nieuwe gewoontes voor exponentiële groei

Mensen worden geleid door gewoontes. Maar liefst 95% van onze keuzes komen voort uit ons onderbewustzijn. Only 5% of our decisions are made consciously. Zaltmann, Gerald (2003): How Customers Think: Essential Insights into the Mind of the Market. Zoals eerder aangegeven, kost het gemiddeld 66 dagen om jezelf een (nieuwe) gewoonte aan te leren. The joy of gaining money vs. the pain of losing that same amount. Kahneman, D. / Tversky, A. (1979): Prospect Theory. Je wilskracht is beperkt. The daily willpower is a limited resource. Hagger, Martin S. / Woond, Chantelle / Stiff, Chris / Nikos, L.D. / (2014): Ego Depletion and the Strength Model of Self-Control. A Meta-Analysis, In: Psychological Bulletin, 136th Edition.

Gewoontes helpen jou om wilskracht te besparen. Het kost enorm veel wilskracht om je een nieuwe gewoonte eigen te maken. Maar zodra je een nieuwe gewoonte hebt gevormd, bespaart het je wilskracht. Hierdoor houd je wilskracht over bij het maken van belangrijke keuzes. Zo ontwikkel je jezelf exponentieel.

De App Hunt Your Dream stimuleert je om in 66 dagen een nieuwe gewoonte aan te leren. In je online Dagboek kun je je ervaringen opslaan.

De kracht van visualisaties

Je verbeeldingskracht en je wilskracht verbinden je met alles wat je wilt. Daarom maken we in de App gebruik van moodboards. Het visualiseren van jouw droom, zorgt ervoor dat deze sfeerbeelden op je netvlies staan en zich in jouw leven kunnen manifesteren. Je kunt deze dierbare beelden als het ware voelen en je vereenzelvigen met wat je ziet. Door dagelijks of regelmatig naar deze beelden te kijken, helpt dit jou om datgene te creëren en je te verbinden met hetgeen je jezelf wenst.

Uit MRI-onderzoeken blijkt dat het deel van je brein dat visuele informatie verwerkt niet alleen actief is wanneer je iets ziet in de realiteit, maar ook wanneer je je inbeeldt dat je iets ziet. Met andere woorden: je hersenen zijn niet in staat om realiteit en fictie te scheiden. Door dagelijks of regelmatig naar jouw droombeelden te kijken, gaan jouw hersenen deze beelden steeds meer geloven en voor waar (jouw werkelijkheid) aanzien. Net zoals een affirmatie, zorgt een visualisatie ervoor dat je je droom in je onderbewustzijn plant. En jouw onderbewustzijn is scheppend actief volgens jouw bewuste gedachten. Door dagelijks naar je droombeelden te kijken, ben je in staat om je droom te leven.

Download the Hunt Your Dream App!

  Apple Store  Android

Zelfreflectie

Binnen de App Hunt Your Dream staat zelfreflectie centraal. Door zelfreflectie toe te passen, verkrijg je nieuwe inzichten over jezelf. Waarom voel je je zoals je je voelt? Waarom reageer je daar zo op? Waarom kost je dat zoveel energie? Waar komt jouw gedrag vandaan? Welke erfelijke patronen herken je bij jezelf? Hoe leer je beter naar je gevoel te luisteren? Wat zegt jouw intuïtie? Welke oude gewoontes wil je loslaten? En welke nieuwe gewoontes wil je jezelf aanleren?

Zelfreflectie helpt je om je droom te realiseren en om de beste versie van jezelf te worden. Om gelukkiger te worden! Zelfreflectie is een continu proces. Door dagelijks gebruik te maken van jouw online dagboek, wordt zelfreflectie een routine voor je. Realiseer je dat jouw dagelijkse acties (hoe klein ze ogenschijnlijk ook zijn), je steeds dichter bij je doel brengen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen die vaardig zijn in toepassen van zelfreflectie, vele voordelen genieten. Ze zijn beter in plannen, gaan beter met emoties om, hebben meer discipline en focus. En ze maken weloverwogen keuzes en zijn beter in het anticiperen op potentiële problemen. The daily willpower is a limited resource. Hagger, Martin S. / Woond, Chantelle / Stiff, Chris / Nikos, L.D. / (2014): Ego Depletion and the Strength Model of Self-Control. A Meta-Analysis, In: Psychological Bulletin, 136th Edition.

Ochtend routine

De manier waarop je de ochtend start, is bepalend voor hoe de rest van de dag verloopt. Start iedere ochtend met het uitspreken van 1 of meer intenties. Dit zorgt ervoor dat je de dag positief en energiek begint. Je lichaam maakt dopamine aan, je voelt je prettig en je batterij wordt verder opgeladen. En je bent klaar om je dag met frisse energie te beginnen. Schrijf iedere dag je intentie(s) op in je online dagboek.

Door voor jezelf tijd vrij te maken in de ochtend, heb je de vrijheid om dingen voor jezelf te doen voordat andere verplichtingen je opeisen (denk aan je gezin, werk etc.). Me time zorgt er juist voor dat je de rest van de dag productiever doorbrengt. Overigens is dit voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Wist je dat maar liefst 78% van de mensen met een mobiele telefoon in de eerste 15 minuten na het ontwaken uit hun slaap hun berichten checken. Ze laten zich dus leiden door impulsen van derde. 78% look on their mobile phone in the first 15 minutes of the day. Lee, Paul / Calugar-Pop, Cornelia (2015): Global Mobile Consumer Survey. Insights into global consumer mobile trends. http://www2.deloitte.com/global/en/pages/technology-media-and-telecommunications/articles/global-mobile-consumer-survey.html

Avond routine

Door je avond goed af te sluiten, bereid je je voor op een goede nachtrust. Spreek 1 of meer intenties uit voor het slapen gaan. En zeg je affirmaties op. Hierdoor maak je je hoofd leeg en je lichaam voelt ontspannen aan. Een goede nachtrust zorgt er vervolgens voor dat je batterij wordt opgeladen.

 

“Your first duty is to make yourself happy. It is only when you are happy that you can make others happy too.”  Ludwig Andreas Feuerbach

 

“I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.”  Michael Jordan

Dankbaarheid

Dankbaarheid is in alles de grote vermenigvuldiger, iedereen is het hierover eens. Door je dankbaarheid te uiten, ervaar je positieve gevoelens intens en trek je meer positieve gevoelens aan. Onderzoek heeft aangetoond dat dankbaarheid uiten ervoor zorgt dat je beter slaapt Remarkable long-term effects of gratitude. Emmons, Robert A. / McCullough, Micheal E. (2003): Counting Blessings Versus Burdens. An Experimental Investigation of Gratitude and Subjective Well-Being in Daily life, in: Journal of Personality and Social Psychology, 84th Edition. en langer leeft. Gratitude may help you live longer. Kalokerinos, E.K. / Von Hippel, W. / Henry, J.D. / Trivers, R. (2014). The aging positivity effect and immune function: Positivity in recall predicts higher CD4 counts and lower CD4 activation. Psychology and Aging, 29(3), 636-641.

Dankbare mensen beschikken over meer zelfwaarde en kunnen beter omgaan met stress. En ze zijn beter om persoonlijke relaties aan te gaan en te onderhouden. 

“It is not the happy people who are grateful. It is the grateful people who are happy.”  Francis Bacon

Door continu je dankbaarheid te uiten, richt je jouw focus op de zaken die je blij maken en voldoening geven. Je versnelt de realisatie van je doel en het maakt je gelukkiger. Gratitude fosters success, not the other way around. Achor, S.: Happiness Advantage (2011): The Seven Principles That Fuel Success and Performance at Work.

Je boekt geen vooruitgang zonder mislukkingen. En met iedere vooruitgang creëer je jouw geluk. Onderzoek toont aan dat optimistische mensen 20% langer leven. Bovendien zijn ze gezonder, zakelijk succesvoller en hebben fijnere relaties. Healthy optimism improves and extends your life. Seligman, Martin E.P. (2004): Authentic Happiness Using the New Positive Psychology to Realise your Potential For Lasting Fulfilment.

Nog een bijkomend voordeel van het uiten van je dankbaarheid is, dat gratitude negatieve emoties overstijgt.

Affirmaties

Zoals eerder aangegeven, maak jij 95% van jouw keuzes onbewust. De overtuigingen en gedachtes van jouw onderbewustzijn bepalen grotendeels hoe jij de werkelijkheid ziet. Door het uitspreken van positieve affirmaties ben je in staat om jouw onbewuste geest de werkelijkheid te laten creëren zoals jij die wenst. Hersenscanstudies hebben de effectiviteit van affirmaties aangetoond. Affirmations help to reprogram the subconscious mind. N. Cascio, Christopher / Brook O’Donnel, Matthew / Falk, Emily B. / Taylor, Shelley E. / Tinney, Francis J. (2015) Self-Affirmation activates brain systems associated with self-related processing and reward and is reinforced by future orientation in: Social Cognitive and Affective Neuroscience, 11th edition.

In de App Hunt Your Dream kun jij jouw affirmatie weergeven, een timer om hem niet te vergeten en als een routine uit te spreken. En met een afbeelding erbij om hem visueel te maken en meer kracht te geven.

“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become a reality.”  Earl Nightingale

Go Hunt Your Dream & Unleash Your Inner Power

Als jij echt aan jezelf wilt werken en durft te kiezen voor geluk, is deze App jouw ideale buddy. Dankzij een speelse, samenhangende en wetenschappelijke aanpak, ben jij in staat om uit te groeien tot de beste versie van jezelf!

Je krijgt van ons alle tools om te werken aan je droom en jouw geluk. Van affirmaties, moodboards, groeivragen, meditatie video’s, Videos, boekentips, personal chat tot een online dagboek.

Alles wat jij nodig hebt om je droom te leven, is discipline. Maak werk van jezelf & unleash your inner power!

Blijf op de hoogte

 Facebook  Instagram  Linkedin  Whatsapp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief