Chakra healing - Margarite Alcantara

Ontdek de oude kennis van chakra-genezing en herstel het evenwicht in jouw geest, lichaam en ziel.

Binnen alle levende wezens bevinden zich krachtige energiecentra die chakra's worden genoemd. Elke chakra heeft het potentieel voor enorme genezing en herstel. Het kan echter een uitdaging zijn om te leren hoe je de verbazingwekkende kracht van het chakrasysteem kunt benutten als zoveel van de beschikbare informatie compact en academisch of subjectief is en moeilijk te vertrouwen.

In haar succesvolle praktijk in New York behandelt energiegenezer, acupuncturist en Reikimeester Margarita Alcantara de meest voorkomende aandoeningen die mensen tegenwoordig ervaren. Ze heeft haar cliënten met succes een breed scala aan verschillende helende technieken geleerd om energieblokkades op te heffen en hun chakra's in balans te brengen. Door middel van praktische instructie en medelevende begeleiding laat Margarita elke cliënt zien hoe ze de zelfherstellende chakra-techniek kunnen vinden die het beste aansluit bij hun eigen unieke behoeften.

Other people also read

24-09-2020
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.
03-09-2020
Waarom kwamen er vroeger geen moderne ziektes voor? Waarom schrijft de huisarts geen broccoli voor?
03-09-2020
Hoewel vasten in eerste instantie streng klinkt, blijkt niets minder waar. Dr.

Blijf op de hoogte

 Facebook  Instagram  Linkedin  Whatsapp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief