Het veld - Lynne McTaggart

Het Veld is het verslag van een speurtocht van wetenschappers naar de universele kracht en hun succesvolle pogingen een nieuw wetenschappelijk paradigma te formuleren.

Wetenschapsjournaliste Lynne McTaggart beschrijft het verhaal van een groep wetenschappers die per ongeluk het Zero Point Field (nulpuntveld) ontdekten, een oceaan van microscopische vibraties die alles met alles in het universum blijken te verbinden als een soort onzichtbaar netwerk. Het Veld gaat verder dan het werk van Fritjof Capra en stelt een plausibele wetenschappelijke theorie voor die alles verklaart, van de werking van DNA en communicatie tussen cellen tot homeopathie en ESP. Het Veld is het buitengewoon leesbare verslag van een speurtocht van verschillende wetenschappers van naam naar de universele kracht en hun succesvolle pogingen een nieuw wetenschappelijk paradigma te formuleren, dat een revolutie in ons wereldbeeld teweeg zal brengen. Een baanbrekende en inspirerende wetenschappelijke visie op mens en kosmos.
Bekend van Dan Browns bestseller: Het verloren symbool

Other people also read

03-09-2020
Dé sensatie uit Noorwegen! Doe alles waarvan je weet dat je het zou moeten doen – in één enkele week!
14-09-2020
Boos worden is een manier om in onze behoefte te voorzien. Hoe kun je op een andere manier overbrengen wat je wilt?
24-09-2020
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.

Blijf op de hoogte

 Facebook  Instagram  Linkedin  Whatsapp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief