16-09-2020
3 Tips om je intentie in te zetten voor succes Tip 1 Wees blij met je intentie
Learn How to Increase Concentration and Focus while Studying and Working
16-09-2020
Concentratie, of aanhoudende aandacht, is een kwestie van 5 zeer belangrijke psychologische factoren.
Accepting What is
16-09-2020
Acceptatie helpt ons zodat we ons kunnen concentreren op het heden in plaats van eindeloos rond te drijven in een zee van wensen, dromen en smacht
Hunt Your Dream Falen
08-09-2020
Iets gebeurt en wij reageren. Deze response vindt haar oorsprong in gedachten (overtuigingen), gevoelens, emoties die leiden tot acties. Dit patroon van gedrag leidt tot additionele gebeurtenissen, gedachten, gevoelens, emoties en acties. Wij reageren over het algemeen steeds op dezelfde manier, zonder dat we ons daar bewust van zijn.
Authentiek en krachtig communiceren in 14 stappen
07-09-2020
Succes, in welke vorm dan ook, vereist een taaie en sterke geest. Je kunt alle middelen hebben, maar als je geest een puinhoop is, zul je falen. Vanaf mijn vroege jeugd is mijn brein getraind, aanvankelijk door mijn judo sensei en later zelf. Dat heeft mij geholpen aan vele kampioenschappen en wereldrecords. Ik wil gedreven zijn door mijn hogere zelf en niet door angsten en zenuwen.
Business Mindset
07-09-2020
Mindset is de sleutel tot succes. Geld maakt je niet rijk. Je mindset maakt je rijk. De mindset maakt het verschil tussen mensen die succesvol zijn en mensen die dat niet zijn. Als je steeds tegen een muur oploopt en niet het succes behaalt dat je wilt, kijk dan hoe het met jouw mindset is gesteld. Hoe is jouw kijk op de wereld? Val je steeds terug in de gewoontes die niet hebben geleid tot succes?