Success Blocker and How To Remove It with Dr. Shannon Irvine

Ik zou graag willen weten: welke angst staat je in de weg? Wat is het ding dat je tegen jezelf zegt dat je ervan weerhoudt om groots te spelen en de grote dingen te doen die je graag wilt doen? Wat je grootste angst ook is, ik kan je vertellen, HET IS het belangrijkste dat je blokkeert van het succes dat je wenst. Als die ANGST in je onderbewustzijn blijft, speel je altijd kleiner dan je bent. Je beperkt jezelf altijd. Je zult altijd die voet op de rem houden en je afvragen "waarom kom ik niet waar ik heen wil?" Goed nieuws: angst is wat onze hersenen gebruiken om ons veilig en vertrouwd te houden. Waarom is dat goed nieuws? Omdat angst in onze geest wordt gecreëerd, wordt succes op dezelfde plek gecreëerd! En jij, mijn goede vriend, heb de kracht om die angsten weg te nemen en te vervangen door de gedachten en overtuigingen die het succes en de resultaten creëren die je wilt, en het is gemakkelijker dan je denkt! Ik coach cliënten dagelijks om hun op angst gebaseerde blokkades te verwijderen. Door mijn hersengebaseerde coachingmodel te gebruiken, kun je eindelijk de resultaten krijgen die je wilt op een zeer consistente basis, omdat je het doet vanuit een op de hersenen gebaseerd, wetenschappelijk onderbouwd proces. Vandaag heb ik het in de Epic Success Podcast over angst als een succesblokker en hoe je het kunt verwijderen met de kracht van je hersenen.

Other people also listened

Affirmation Pod
10-09-2020
Voel je je niet zo dankbaar? Soms hebben we gewoon geen zin om een ​​dankbaarheidslijst te maken, maar weten we dat het nuttig zou zijn.
Spotify
Quantum Creating Podcast
04-09-2020
In deze aflevering duiken we in de nieuwste wetenschap achter de effectiviteit van visualisatie.
GoogleSpotify
The Overwhelmed Brain
06-09-2020
Er is een weg uit ellende, alleen sommige kiezen dit niet door angst. Maar als de ellende nooit ophoudt, waarom dan niet die weg bewandelen?
Spotify